Extreme makeover: slaapkamer-edition


 Jaren geleden ('t was de eerste kamer hier in huis die we "af"werkten!) verlieten we onze caravan-slaapkamer voor onze "echte" slaapkamer. Maar echt "af" was ze nog niet: geen plafond, onafgewerkte muur en heeeeel lang zonder deur.


Ondertussen (een tijdje geleden al...) konden we onze tijdelijke intrek nemen in de kinderkamer en "rustig" onze slaapkamer een echte makeover geven: de vloer werd fatsoenlijk gerenoveerd, er werd een plafond gehangen en de muur en plafond kregen eindelijk een likje verf.



Verder deden we onszelf een extra grote kleerkast kado - want die kleine die ik als puber op mijn eentje rijkelijk vulde, volstond écht niet voor twee volwassenen. De kleerkast uit mijn lang vervlogen jaren verhuisde naar de kinderkamer, en wij waren een Ikea-exemplaar rijker. De deuren zijn nog niet onze goesting, maar daar is mijn brein al volop op aan 't broeden...
Ook onze lamp was aan vervanging toe, dit keer ruilden we ons ikea-exemplaar vol scheuren en gaten in voor een ecologisch ontwerp van The small green company.
De nachtkastjes moeten nog gemaakt worden, dat blijft natuurlijk niet zo'n stom krukje. Maar voorlopig hebben we wat andere prioriteiten...

Reacties

Populaire posts