Sig! (en Thomas) maakt het huis kindvriendelijk: deel 2

Extra ruimte. Da's ook nodig als er een kind komt. Onze living was zo volgestouwd dat, wanneer we onze kleine ergens zouden neerleggen, die maar 40 cm moet rollen/kruipen/schuiven om ergens tegenaan te knotsen. Daarbij zouden we ongetwijfeld (bijna) op ons eigen kind stappen of gaan zitten, moesten we het in die living ergens neerleggen. Met onze kat hebben we dat al een paar keer voorgehad toen ze klein was, maar iets zegt me dat we dat nu kost was kost willen vermijden... (hoewel de kat daar geen blijvende schade van heeft ondervonden/van die auto daarentegen...).


Dus: extra ruimte nodig.

Maar da's niet simpel als je (iets te grote, voor de huidige ruimte) salontafel eigenlijk vooral dient om een gaskraan te verbergen. Ah ja, onze living wordt ooit nog keuken, vandaar een gaskraan in 't midden.
Toch hebben we de grote salontafel dan maar buiten gegooid, een lekker gezellig tapijtje gelegd, zetel naar achter en een klein, compact tafeltje/box over de gaskraan geschoven.
En nu maar hopen dat niemand het idee krijgt om dat tafeltje gezellig dichterbij te zetten, want dan zitten we met wat problemen...Reacties

Populaire posts