The Ever Growing To Do ListMet een strakke deadline voor ogen om ons huis nog een beetje gezelliger, warmer, "affer" en kindvriendelijker te maken, begint de nood om to do-lijstjes aan te maken te groeien. En niet alleen de nood om die lijstjes te maken groeit, ook de lijstjes zélf groeien alsmaar meer aan.
To do lijstjes zijn voor sommige mensen compleet not done. Je wordt er alleen maar depressief van, want je ziet de lijst groeien, maar niet afnemen. 
Met een vage vorm van zwangerschapsdementie zijn zo'n lijstjes langs de andere kant echt wel nodig, dus probeerde ik er het beste van te maken. Geïnspireerd door de "freakin never ending to do list" van Vale Design, die spijtig genoeg niet meer te downloaden is (maar wel nog te koop), ging ik zelf aan de slag. 

Het voordeel van de Ever Growing To Do list: 
  • Door het leuke design heb je geen afkeer van het lijstje an sich, je kijkt er naar uit om het aan te vullen
  • Door het relaxerende design krijg je geen hartkloppingen als je aan het lijstje denkt, en dus word je op een leuke manier herinnerd aan de items die je nog moet doen
  • Het is en blijft een to do-lijst, dus je vindt het niet erg het ter hand te nemen en een afgewerkt item te doorstrepen als je ermee klaar bent!

Niets dan voordelen dus, met die Ever Growing To Do List...


*** Please do not copy, reproduce, modify or profit from this design in anyway. Thanks!***

Reacties

Populaire posts