Bokes met

Bokes met huisgemaakte veggie champignon-paté:




Ingrediënten:
- sesamolie + geroosterde sesamolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 bakje champignons, in grove stukken gesneden
- een handvol cashewnoten
- een halve blok tofu
- 2 el shoyu (sojasaus)
- naar smaak: kerriepoeder, paprikapoeder, oregano

Laat de ui kleuren in de olie (een scheutje gewone sesamolie gemengd met een scheutje geroosterde sesamolie). Voeg de champignons toe en laat ze mee kleuren.
Verkruimel de tofu in een blender, voeg de cashewnoten en de gebakken champignons toe, samen met de sojasaus en de kruiden.
Mix. Je kan zelf kiezen of je voor een smeuïge paté gaat, of één waar nog wat brokjes inzitten.

Smakelijk!

---
Sandwiches with homemade vegetarian mushroom paté

Ingredients:
 - sesame oil + roasted sesame oil
- 1 chopped onion
- about 250 g mushrooms, chopped in large pieces
- a handful of cashew nuts
- about 100 g of tofu
- 2 tablespoons of shoyu (soy sauce)
- add curry, paprikapowder and oregano to tasting

Fry the onion into the oil. Add the mushrooms and fry for a couple of minutes, until they reach a nice color.
Mix all ingredients in a blender. You can choose if you want a creamy paté, or one with chunks in it.

Bon appetit!

Reacties

Populaire posts