De zondag

Meerbepaald: de zondag na een trouwfeest. Niet dat we 't onoverkomelijk laat gemaakt hebben, want Tibe had daar zo zijn mening over, over het einduur waarop de ouders thuis moeten zijn.
Maar dus, de zondag na een trouwfeest. Waarop er weer eens bakken veel regen uit de hemel viel. Wat doet ne mens op zo'n zondag anders dan in de zetel kruipen met een boekje?


Juist, een cover naaien voor dat "boekje" van Thomas, nl. zijn zeer geliefde e-reader. Hij kreeg die e-reader van mij cadeau voor zijn kerst (omdat ik - met de borstvoeding in het vooruitzicht - opeens het nut ervan zag: makkelijk met één hand lezen en geen bladzijden moeten omdraaien!) en die cover kreeg hij van mij cadeau voor zijn verjaardag (eind februari... toen kreeg hij toch de benodigdheden!). En nu is het dus eindelijk af: een vilten cover voor een e-reader.


Ik nam gewoon twee vellen (is dat A4-formaat?) en legde die een beetje geschrankt op elkaar. Op het binnenste vel stikte ik eerst alle vasthoud-elementen (de hoekjes onderaan en de rekkertjes bovenaan), ik naaide twee magneten erin en dan stikte ik de twee vellen tegen elkaar. Wat niet altijd even makkelijk is, als er al magneten aanhangen...


Reacties

 1. djuh had ik die gezien had ik zo één voor ons ma gemaakt, zij moet het stellen met een hoesje waar ze het ding tussen het gebruik door kan insteken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't is nooit te laat voor een late moederdagkado...? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja heb ze zelf nog maar een maand geleden of zo gemaakt :-D, maar aangezien de meter van nore me vertelde dat ze ook zo ene wou aanschaffen opent het perspectieven voor toekomstig kerstacadeau of zo ;-)

   Verwijderen
 3. Zo slim! Nu nog een e-reader :-).
  En Tibe eens in het echt zien, natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts