Sig geeft nog eens wat weg!

Omdat deze sombere herfstdagen wat opgefleurd mogen worden: een nieuwe give away!
En de give away staat helemaal in het teken van de seizoenen: de herfst is ideaal om bloembollen te planten, en dan hebben we meteen een reden om uit te kijken naar de lente!Daarom geef ik 20 bloembollen van de wilde hyacint weg. Laat een berichtje bij de commentaren, en wie weet bloeien er komende lente mooie hyacintjes in jouw tuin (of bloempot, ik wil de tuinloze mensen niet discrimineren...)

---
Because these gloomy days could use some cheering up: a new give away!
And this time the give away is all about the seasons: this Fall is ideal to plant bulbs, and that gives us a reason to look forward to Springtime!

That's why I'm giving away 20 bulbs of the Wild Hyacinth. Leave a comment below, and who knows, maybe this Spring you can admire those beautiful wild hyacinths in your garden (or flowerpot, I don't want to discriminate those without a garden...) 

Reacties

 1. Da's een leuke en originele give-away!
  Wij hebben een nieuw huis (mét tuin) waar gerust nog wat hyacinten in mogen komen.
  Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoewel ik geen flauw idee heb hoe je best zo'n bloembollen in de grond steekt (hoe diep, hoeveel water, hoe ver van mekaar enzo) wil ik het graag leren. En aangezien ook wij vanaf morgen een nieuw huis met (nogal groot uitgevallen) tuin hebben, wil ik me ook wel kandidaat stellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, wegens eindeloze snot- en hoestaanvallen ten huize Sig!s, kom/kwam ik er maar niet toe om hier nog eens op te reageren. Maar voor we het weten is het te laat om die bollen nog in de grond te steken, dus doe ik het maar via een korte reactie.
  Lies & Katrien, we gaan hier niet moeilijk over doen en bij deze winnen jullie allebei een zakje bloembollen, hip hoi!
  Stuur een mailtje aan hoi@sigs.be met je adresgegevens, dan zorg ik dat de bloembollen - zo snotvrij mogelijk - bij jullie terecht komen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts