gebuisd: de was

De was vormt bij ons thuis nogal eens een accordeonfile. Meestal laat ik het heel lang aanslepen, en dan kan ik soms een heuse inhaalbeweging doen.
Maar als ik in de aansleep-fase zit (ook wel gekend als uitstelgedrag²), evolueert onze (voorlopige) badkamer in een mum van tijd van badkamer tot wasmand.
Zowel Thomas als ik bidden vurig dat dit niet in onze echte/nieuwe/definitieve badkamer zal voorvallen. En om dat met alle mogelijke middelen te voorkomen, hebben we er iets op gevonden.

Een buis. Van in de badkamer, naar de daar onderliggende technische ruimte, waar ik de was rustig kan vergeten en laten ophopen tot de buis verstopt raakt de was eventjes uit het zicht ligt, tot ik ijverig en consequent dat overzichtelijke hoopje in het wasmachien steek.Heeft iemand nog tips voor een vlotte afhandeling van de volgende stap in het wasproces: de was schoon opgeplooid van de wasmand in de kast? (aan strijken doen we zelfs niet mee...) Laat het dan horen, het zal ons huis, leven en huwelijk een stuk aangenamer maken ;-) (maar de kasten zijn dan wel te klein, want die zijn er momenteel op berekend dat alles in de wasmand blijft plakken!)

P.S.: het spreekt voor zich dat ten huize Sig!s die buis geen gewone, saaie, grijze buis zal blijven. Geduld is een schone deugd... wait and see!
P.S.2: de grijze wand wordt ook nog zo blauw... da's voor morgen!

Reacties

 1. Geweldig! In ons huis komt er zo'n buis van in de gang boven tot in de kelder.
  Mijn favoriete moment om te strijken (ik doe daar dus wel aan mee, met ook file tot gevolg) is tijdens het kijken naar een vitaya-achtig programma. Project Runway op kop!

  ps: ik ben ook gestart met een blogje. feel free om een bezoekje te brengen aan rodezonnebloem.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jippie jeej, wederzijdse inspiratie via het digitale forum!
  En tijdens Project Runway of America's Next Topmodel de was opplooien is een goeie tip, ik doe het soms. Het enige probleem is dat ik niet eens tijd lijk te vinden om tv te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts